Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

1ο 2ο 3ο 4ο 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,

Δείτε ποιοι σας έσωσαν, για να τους γνωρίζετε και σεις.
Αυτοί, το διαδίδουν παντού, δεν είναι σωστό αδέρφια να μην γνωρίζουμε τους σωτήρες μας.
Είχα σκεφτεί να τους παρατήσω. Είχα σκεφτεί ότι είναι πια βαρετοί. Όμως δεν έχουν το θεό τους. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα καραγκιοζιλίκια τους.

Τώρα πως γίνεται την παραμονή να γυρίζουν στα μαγαζιά και να σπείρουν τη φήμη ότι οι αναρχικοί θα τα σπάσουν όλα και την άλλη μέρα να σκοτώνονται για να ποζάρουν στις εφημερίδες παρατηρώντας διακριτικά την επίθεση των ΜΑΤ από το καφενείο του Δημαρχείου;

Με εξαίρεση δυο, που μετά τους μάλωσαν οι άλλοι.

Ένας από αυτούς, που πράγματι βρέθηκε στο χώρο, εξομολογήθηκε με παράπονο σε παρέα φίλων του, τι του έλεγε ο συνάδελφός του.

"Έλα τώρα βρε .... που πήγες να κάνεις τον ήρωα. Τι γυρεύουμε εμείς με τους ανάρχες; Εμφανίστηκε ο Σταύρος, τραβήξαμε τις φωτογραφίες μας, φύγαμε. Τι σχέση έχουμε εμείς από κει και πέρα; Είδες για να το παίζεις πονηρός, παραλίγο να τις αρπάξεις τις ψιλές σου."

(Αν τολμήσετε διαψεύστε και θα αποκαλύψω αμέσως τα ονόματα). Και θα τα στείλω και στους προέδρους Μαθητικών Συμβουλίων, για να είναι πανμαθητικό το ρεζιλίκι σας.

Ξεχωρίστε τον πιο μεγάλο ήρωα στην φωτογραφία. Εκεί θα μείνει, καρφωμένος στο κάδρο των γεγονότων για να θυμόνται όλα τα Λύκεια και τα Γυμνάσια του Κορυδαλλού ποιοι τους έσωσαν από τα χέρια των ΜΑΤ.

Δικαιώνεται και πάλι το όνομα αυτού του blog.

Ντροπή σας!

Αναγνώστες