Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Κορυδαλλός 50%


Ένα κουτί ασπιρίνες ίσως κάνει καλό.

Εκείνο που σίγουρα διακρίνει κανείς στα δημοτικά πράγματα του Κορυδαλλού είναι η έλλειψη πόλωσης , η έλλειψη αντιπαραθέσεων και διαλυτικών καταστάσεων. (;)

Εκείνο που σίγουρα βοηθάει η ασπιρίνη είναι όταν έχουμε πυρετό, δυνατό πονοκέφαλο, μετατραυματικούς πόνους και παρεμφερείς ενοχλητικές καταστάσεις.

Η σημερινή έντονη ζωή μας, παρέχει άφθονα εναύσματα για επεισόδια ημικρανίας και έντονων πονοκεφάλων. Ένα απλό αναλγητικό, παυσίπονο όπως η Ασπιρίνη® μπορεί να μας ανακουφίσει από έναν πονοκέφαλο. Οι έντονοι πονοκέφαλοι όμως και η ημικρανία χρειάζονται ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Η γνωστή μας Ασπιρίνη® που διαρκώς αποδεικνύεται να αποτελεί μία «σχέση ζωής» στην προστασία από καρδιαγγειακές παθήσεις έχει να μας προτείνει την πλέον αποτελεσματική και μοντέρνα μορφή της για τον έντονο πονοκέφαλο και την ημικρανία, την Ασπιρίνη® Εxtra. Με ένα δυναμικό συνδυασμό συστατικών, Ασπιρίνης® και καφεΐνης, η Ασπιρίνη® Extra κλινικά αποδεδειγμένα προσφέρει άμεση ανακούφιση από την ημικρανία και τον έντονο πονοκέφαλο.
Τις συνιστώ για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ανεπιφύλακτα.
Όσο για τον τοπικό τύπο, συνιστώ τώρα το Χειμώνα, όσοι κυκλοφορούν με μηχανές, να χρησιμοποιούν δυό τρείς εφημερίδες τυλιγμένες μέσα από τον τυπικό ρουχισμό. Είναι πολύ αξιόπιστες για αυτή τη χρήση. Πολύ αξιόπιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες