Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Κορυδαλλός. Φωτογραφίες. Σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες.


















.
.
.
Άπονες, περίεργες.
Που προκαλούν άδικες απορίες ανεγκέφαλων πολιτών. Και δίνουν την ευκαιρία σε κάτι εμπαθείς bloggers να κουνιούνται. Και επειδή κουνιούνται πολύ τελευταία δημιουργήθηκε και ένα αυθόρμητο, ανιδιοτελές blog "neoskorydallos" από ανήσυχους, δημιουργικούς πολίτες που θα πουλάνε τσαμπουκά στους παλιοπαπαράτσι. Τσαμπουκά και απειλές.

Γιά μια φτωχομπινέδικη φωτογραφία τόση φασαρία τα παλιόπαιδα. Για δυό σαπιόδεντρα που μποδίζανε? Μποδίζανε καταλάβατε? Θα τά κοβε κανείς αν δεν μποδίζανε?
Άρα άστα εκεί, μαζί με τις υποκλοπές, τη ζαχοπουλιάδα, τη βατοπεδιάδα και τόσα άλλα. Και μην ξαναμιλήσει κανείς γιατί η δικαιοσύνη μπορεί και να πιάσει κανέναν δολιοφθορέα με συμφέρον Η υπόνοια είναι σαφής και ο τρόπος γραφής χυδαίος δυστυχώς. Προσοχή, (Aντιγράφουμε από το blog τους με κίνδυνο να λερώσουμε την οθόνη σας)
"Ποιο είναι το περισσότερο λογικό σενάριο; Πάντως τυχαία να κοπούν πέντε δέντρα δεν γίνεται...Το λέω επειδή εσχάτως κάποιες αδελφές ψυχές ψάχνονται σε τέτοια θέματα περιμένοντας στη γωνία να τουφεκίσουν τη δημοτική αρχή. Προσοχή όμως γιατί τα όπλα μερικές φορές εκπυρσοκροτούν..."

Κύριοι: οι φωτογραφίες είναι
(γ) εδώ
και σε λίγο αν συνεχίσετε να παριστάνετε τους επιστάτες των blogs, θα αποδειχτεί ότι μπορούν να βρεθούν σε καμιά σαρανταριά blogs της οικολογίας και του βουνού. Σιωπήστε λοιπόν. Είναι πιο έξυπνο. Ρωτήστε και κανέναν που ξέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες