Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Άγαλμα. Έμεινα άγαλμα με την monopoli


Και μιας και μιλάμε στην argo σας ρε μάγκες "αυθόρμητοι" που θα κάνετε και έρευνα για δολιοφθορές και ακόμα δεν ανοίξατε το μπακάλικό σας http://neoskorydallos.blogspot.com/

γεμίζετε με λάσπη την μπλογκόσφαιρα και δε σέβεστε τίποτα με την αλαζονία που διακρίνει όσους προστατεύονται από εξουσία, γιά παίχτε τώρα μπάλα σύμφωνα με τους κανόνες σας:


O BLOGSPOTΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ είναι υποχρεωμένος να φυλάει τα δέντρα?


O 16XRONIPOLI είναι υποχρεωμένος να διορθώνει τα έγγραφά σας πριν τα αναρτήσει στο internet?


O neagenia είναι υποχρεωμένος να διαλέγει φίλους με βάση τα γούστα σας και να το βουλώνει όταν πριονίζονται τα δέντρα επειδή έτσι συμφέρει τον Κασιμάτη?


Ο pamealliws είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει γιατί ξυρίσατε την πλατεία?


Ο κύριος Χρήστου σας οφείλει καμία ανοχή που εγκαινιάζετε τα έργα του εξακολουθώντας να τον βρίζετε και να διασπάτε τον πολιτικό χώρο που τον ανέδειξε?


Και δεν ντρέπεστε να κουνιέστε με τις κεραίες. Παίζετε με το δράμα μας? Σε λίγο θα βγάλετε και δελτίο τύπου: "KOMANTOS TOU KASIMATI κατέβασαν πανηγυρικά τις κεραίες και έσωσαν την πόλη". Δεν ντρέπεστε καθόλου λοιπόν. Που σχεδιάζετε την τσιμεντοποίηση αποτελώντας την χαρά των εργολάβων της monopolis.


Την είδα στο Δημοσκόπιο, που όποιος το διάβασε τρελλάθηκε. Πήγε με τη μία στο πράσινο της Βιέννης, στην καθαριότητα του Βερολίνου, στο πανόραμα της Βέρνης και στον πλούτο του Ισραήλ. Άγαλμα έμεινα. Άγαλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες